Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/hogenswe/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/hogenswe/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/hogenswe/public_html/system/library/session.php on line 13Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/hogenswe/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/hogenswe/public_html/system/library/session.php on line 13Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hogenswe/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/hogenswe/public_html/index.php on line 182Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hogenswe/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/hogenswe/public_html/system/library/currency.php on line 45 Om oss

Om oss

Hogen sweden är ett familjeföretag från Jämtland som grundades 2015 av Eva och Hans Granqvist. Vi erbjuder väskor och scarfs i hög kvalitet med klassisk design för både män och kvinnor. Hogen är ursprungligen ett gårdsnamn från byn Äggen i Härjedalen. Hogen står för hållbarhet, tidlös design och funktion, något vi vill förmedla i våra produkter. Det Jämtländska ursprunget kommer tydligt fram i design och känsla, speciellt genom de jordnära färgerna och de kraftiga och robusta materialen.

Våra väskor tillverkas i skinn och bomull och designas i Östersund med inspiration från den vackra vyn över Storsjön. Här på Hogen Sweden hittar du weekendväskor och funktionella väskor med axelrem, samt scarfs. Väskorna passar för alla ändamål, om du söker en smart väska för sport eller friluftsliv, en klassisk väska till kontoret eller en bra weekendväska med plats för alla nödvändigheter.

Våra scarves finns i klassiska jordfärger och är tillverkade i 100% viskos. Vi erbjuder två modeller, rektangulära eller tubformade scarves. Fördelen med den rektangulära scarfen är att den också går att använda som sjal över axlarna. Den tubformade scarfen är snabb och smidig att slänga på sig då den inte behöver knytas.

Välkommen in i vår Jämtländska värld!

Eva och Hans

 

- Jag spenderade stora delar av min barndom på släktgården Högen. Gården är för mig förenat med lust, glädje och frihet. Det är också något vi vill sprida vidare med våra produkter.
Eva Granqvist, grundare Hogen

 

- Idén med Hogen fick vi när vi var i Italien, där de flesta män gick runt med axelremsväskor  och snygga scarfs. Det ville vi ta med hem och blanda med vår stil och inspiration från Jämtland.
Hans Granqvist, grundare Hogen
 

 

 

 

 

 

Top